top of page
TALENTUDVIKLING I HORSENS HK

Horsens HKs ungdomsafdeling har igennem årene  udført et stort og udbytterigt arbejde, der har tilført dansk håndbold – både på landsholds- og klubplan – en række fremragende håndbold-spillere.

 

Ungdomsarbejdet er baseret på klubbens erklærede mål om fortsat at være en del af den absolutte top i dansk håndbold og ønsket om fokus på det sociale aspekt.

Har du spørgsmål til talentudviklingen i klubben eller til talentarbejdet i øvrigt er du meget velkommen til at rette henvendelse til både trinledere og talentchef (se kontaktoplysninger i menuen "Om HH" og "trinledelse". 

 

I 1997 var tre spillere fra ungdomsafdelingen, Karen Brødsgaard, Christina Roslyng og Mette Andreasen med på det ungdomslandshold, der blev verdensmestre ved VM i Elfenbenskysten.

 

I juli 2005 fik Sabina Rasmussen og Kirsten Balle bronze ved ungdoms-OL i Italien, og senere på året var Sabina Rasmussen med til at vinde EM-guld for ynglinge i Østrig.

 

Endelig var Sabina Rasmussen også med på ynglingelandsholdet, der blev verdensmestre i Canada i 2006.

 

Flere af vores spillere har også spillet på det danske landshold, hvoraf de mest kendte har været Vivi Kjærsgaard, Gitte Madsen, Anja Byriel Hansen, Karen Brødsgaard, Christina Roslyng, Louise Pedersen, Karin Mortensen, Tine Ladefoged, Mette Sjøberg og Jane Wangsøe Knudsen.

bottom of page