top of page
Kopi af Malene U13 Piger Holdleder_edited.png
"At bruge min fritid på at være frivillig, giver mig glæde og energi når jeg ser hvad det betyder for spillerne i klubben. Jeg er med til at skabe en forening hvor de gerne vil dyrke deres sport og fællesskaber"

Malene Lilleris Klokholm, Næstformand og holdleder U13

Vil du også være med til at gøre en forskel? 

Horsens Håndboldklub er drevet af frivillige kræfter, og derfor kan vi altid bruge ekstra hænder i klubben.
Du behøver ikke selv have været et stort talent inden for håndbold for at kunne gøre en forskel hos os. Det vigtigste er, at du har tid og lyst til at være en del af vores frivillige forening, og så sørger vi selvfølgelig for at du bliver klædt på til opgaven. 


Foruden de trænermæssige opgaver har vi i foreningen også brug for hænder der kan hjælpe med


Kan du se dig selv bruge et par timer om ugen, på at gøre en forskel for børn, unge og seniorspiller i Horsens Håndboldklub?
Så kontakt os straks. Du finder vores kontaktinformationer her

 

skaffe sponsorer

 

I HEI Håndbold hjælper vi hinanden, men vi mangler alligevel altid frivillige. 

Vi har både små og store opgaver, så hvis du har nogle timer i overs - eller alligevel venter i hallen, mens dit barn træner, så kontakt en fra bestyrelsen for uforpligtende info om, hvordan du kan bidrage.

Frivillighed er grundstammen i enhver klub. Uden frivillige og dermed ulønnede ildsjæle vil der ikke være nogle lokale klubber. Frivillighed tages ofte for givet, men det er det ikke, selv om der heldigvis er mange, som vælger at lægge et stykke arbejde for deres idræt og det fællesskab, som så mange sætter højt i tilværelsen.

RIF Håndbold vil bestræbe sig på, at alle frivillige i klubben får en god og positiv oplevelse. Det frivillige arbejde, der udføres, skal til enhver tid respekteres og værdsættes.

Hvis vi ikke sikrer, at det er attraktivt og udviklende at være frivillig og mange gerne vil være med i fællesskabet, vil det med sikkerhed blive svært at fastholde og rekruttere frivillige.

Det kunne for eksempel være: 

  • Trænerarbejde

  • Kommunikation

  • Praktisk arbejde ved kampe eller andre arrangementer

  • Festudvalg m.m.

bottom of page