top of page

𝟮 𝘂𝗻𝗴𝗲 𝘁𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿 𝘀𝗸𝗿𝗶𝘃𝗲𝗿 "𝗯𝗼𝗯𝗹𝗲𝗿 𝗸𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗸𝘁" 𝗶 𝗛𝗛 𝗘𝗹𝗶𝘁𝗲 💪

Dicte og Smilla er begge to kæmpe talenter og nu har de underskrevet en "bobler kontrakt" i HH Elite. Med en "bobler kontrakt" tilbydes pigerne forskellige goder, så man som ungt talent, kan få hverdagen til at hænge sammen med uddannelse og sport. I HH Elite ønsker vi, at give talenterne muligheden for at tilgodese sporten og udvikle sig på højeste niveau.

Dicte Sønderskov er HH pige og er egentlig U17 spiller i denne sæson, men hun har præsteret så flot, at hun allerede i denne sæson har spillet på U19 holdet i HH Ungdom, hvor hun bl.a. har været med til at vinde pokaltitlen og senest også vinde U19 ligaen for Jylland/Fyn.

Smilla Hede kommer fra AGF Håndbold U17 hold som for nyligt er blevet pokalmester i en kamp, hvor Smilla blev udnævnt til pokalfighter. Derudover er hun landsholdsspiller og har bl.a vundet sølv ved ungdoms OL.

I HH Elite glæder vi os over det fremtidige samarbejde med begge spillere, som har gjort det fantastisk på deres respektive hold i denne sæson. Der er lavet en 2-årig aftale med pigerne, som hovedsagligt skal husere på U19 holdet i HH, men har begge kvalitet til at indgå på ligaholdet, hvis der skulle opstå skader og har potentiale til at udvikle sig til gode ligaspillere i det rigtige miljø.Comments


bottom of page