RONNI BOY I LIGAEN

09.11.2019

 

Talentchef i Horsens Håndboldklub Ungdom, Ronni Boy er ansat som ny assistenttræner for HH Elites Liga damer. Her skal Ronni Boy erstatte Mikael Jensen.

 

I Horsens Håndboldklub glæder vi os over at valget af assistenttræner er faldet på Ronni. Han har allerede leveret et rigtig godt stykke arbejde i vores ungdomsafdeling, udviklet spillere på U19 og fået et godt samarbejde på tværs af årgange i ungdomsrækkerne. Ronni skal løse denne opgave sideløbende med de... opgaver han allerede har i HH, så det vil ikke få nogen konsekvens for det arbejde der allerede er sat i gang", udtaler formand Michael Brock.

 

Ronni Boy, der tidligere har været ansat i blandt andre Skanderborg Håndbold, Randers HK, Tarm Foersom, har stor erfaring som ungdomstræner. Han har udviklet mange talenter og har en del danske ungdomsmesterskaber på sit CV.

 

"Det er forløbet ganske udramatisk. Vi har ønsket at talentchefen skal tættere på holdet, så der bliver en linje mellem talenterne i ungdomsafdelingen og ligaholdet.", siger Jørgen Møller.

 

Stort tillykke til Ronni og til HH Elite.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

May 13, 2020

April 8, 2020

March 10, 2020

November 9, 2019

Please reload

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor