EVALUERING - SENIORER

10.01.2019

HORSENS HK TILBAGE PÅ LANDKORTET - 3. DEL

 

Her følger 3. og sidste evaluering af efterårets hold i Horsens HK.

 

For første gang i flere år har vi et herrehold. Vi har tilmeldt et serie 3 herre hold, som er unge gutter, der har trådt deres barnesko i klubben og nu har lyst til at spille håndbold som seniorherrer.

 

De er gået fuldstændig suverænt igennem serie 3 rækken og er allerede rykket op i serie 2. Vi glæder os over at der igen er herrehåndbold i klubben - og vi glæder os til at følge dem videre i håndbolden og i serie 2 rækken. Stort tillykke med oprykningen.

 

Også på vores seniordamehold sker der ting og sager. Vores serie 1 damer er efter oprykningsforbud i 1,5 år nu rykket op i Jyllandserien. Og dette ganske suverænt endda. De satte 2 sølle point til, fordi de måtte melde afbud til sidste turneringskamp, da JHF havde valgt at lægge oprykningsspillet på denne dag. De slutter med 10 kampe 18 point og en plus målscore på hele 81 mål! Fantastisk og vi er godt på vej mod vores mål som jo er at rykke op i 3. division igen.

 

På vores serie 2 damer går det også godt. De har spillet i en dejlig lokal pulje, hvor det er blevet til både sejre og nederlag. Efter jul spiller damerne i en lidt anderledes pulje. En blanding af lokale hold og så et par ture mod Silkeborg.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

May 13, 2020

April 8, 2020

March 10, 2020

November 9, 2019

August 8, 2019

Please reload

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor