top of page

EVALUERING U14 - U18


HORSENS HK TILBAGE PÅ LANDKORTET - 2. DEL U14...

StartFragment

U14 pigerne har været repræsenteret med 3 hold i turneringen. Et U14 pige B hold, et U14 pige A og et U14 pige 1. division. B-holdet har været i en meget lige og tæt pulje. De har spillet nogle gode kampe mod lokale hold, hvor det har været utrolig tætte kampe. U14 pige A har spillet en rigtig flot første halvdel af sæsonen. De har sat 2 point til, og er derfor efter ombrydning af turneringen rykket op i 2. division. U14 pige 1 klarede lige nøjagtigt ikke "cuppet" til 1. division A og må derfor spille i 1.division B efter ombrydning. De var så heldige at være kommet i Jyllands stærkeste 1. divisionspulje, hvor de også har spillet mange lige og gode kampe, men måtte se sig besejret til sidst om den afgørende 3. plads for at komme i 1. division A. Nu bliver det endnu en stærk pulje i 1. division B, som forhåbentlig giver lige så mange spændende kampe. På hele U14 pige årgangen er der ligeledes skabt en god træningskultur og et godt og udviklende træningsmiljø, som vi tydeligt ser nu.

På U14 drenge årgangen, er der ligeledes kommet flere spillere til i løbet af sæsonen. De fleste af drengene er første års og især i drengerækkerne ser man at den fysiske formåen spiller en rolle. Drengene har spillet i B-rækken, hvor de har spillet rigtig mange tætte og lige kampe. Drengene kæmper hver eneste kamp, og de ender i en tæt midte af rækken, hvorfor de efter jul spiller i B-rækken igen. Der er ligeledes meldt et C-række hold til, grundet fremgangen af spillere og det gode træningsmiljø.

På U16 pige årgangen har vi haft 2 hold. Et A-række hold og et 1.divisionshold. A-række holdet har været udfordret i A-rækken, men pigerne kæmper bravt hver eneste weekend, hvor en af udfordringerne er, at de desværre ingen målmand har. Men pigerne giver den en skalle i A-rækken igen efter jul, og krydser fingre for, at der kunne komme en målpige, der har lyst og tid til at spille på deres hold i Horsens HK.

U16 pige 1. division har spillet en rigtig flot første halvdel af sæsonen. De var fra start kommet i en svær pulje med blandt andre topseedede Skanderborg Håndbold. Pigerne har spillet rigtig mange flotte og lige kampe. Der er ligeledes mange førsteårs spillere på holdet, så der er fine udsigter til et rigtig godt hold, da progressionen og udviklingen er i top. De spiller i 1. division A efter jul.

På U18 pigerne har vi ligeledes 2 hold. Et hold som desværre ikke klarede "cuttet" til 2. division i kvalifikationsturneringen, hvilket resulterede i en fuldstændig suveræn første halvdel i A-række. Nu er pigerne i den rigtige række og spiller dermed i 2. division efter ombrydning. Pigerne træner godt og udvikler sig stille og roligt, så det bliver helt sikkert en god sæson efter ombrydning i 2. division.

Det andet hold har spillet i U18 1.division, også i en svær pulje med topseedede hold som Silkeborg-Voel og HIH (Herning/Ikast håndbold) Også her har pigerne spillet en fantastisk flot første halvdel - nogle ville måske mene lidt over evne - og har dermed kvalificeret sig til U18 Liga. Landets højeste række på ungdomsniveau.

Der bliver arbejdet benhårdt i og omkring hele vores elite set-up. Hele staben; trænere, fysioterapeuter, fysiske trænere og målvogtertrænere arbejder i træningslokalet hver eneste uge, hvilket også viser sig i de flotte resultater på U14 - U16 og ikke mindst U18.

Klubben er meget stolte og glade for at vi igen kan være med på det højeste ungdomsniveau - og første del af målsætningen er hermed nået. Vi er tilbage på LANDKORTET i dansk ungdomshåndbold.

EndFragment

bottom of page