EVALUERING 1. HALVDEL 2018/2019


HORSENS HK TILBAGE PÅ LANDKORTET - 1. DEL

StartFragment

StartFragment

Det er tid til at gøre halvvejs status. Halvdelen af sæsonen 2018/19 går på hæld og vi er nået til ombrydningen af kampe.

Her kan du læse lidt om vores yngste spillere og første halvdel af sæsonen.

Vores U6/U8 piger og drenge har været ude at spille 2 ministævner.

Ved U10 pigerne er der gennem sæsonen kommet flere og flere piger til. De har senest været 32 piger til træning. Det er rigtig flot. De har haft et hold i A rækken og et hold i C rækken. A-holdet har, rigtig flot, kvalificeret sig til at spille i AA efter ombrydning og C holdet rykker op i B-rækken og vi tilmelder et nyt hold i C samt diverse kortbanestævner. Det er rigtig flotte resultater og kan vi fastholde mængden af spillere samt det gode træningsmiljø der er skabt af trænerne, er der nye "talenter" på vej og basis for fortsætte gode resultater.

U10 drenge har spillet i B-rækken. Der har været spillere til 1 1/2 hold, hvorfor de har været ude at spille flere kortbanestævner også. Drengene har haft det lidt svært i B-rækken, men har kæmpet flot hver eneste kamp og slutter fint i rækken.

U12 pigerne har været 2 hold - et hold i A og et hold B-rækken. Pigerne har også haft tilgang af flere spillere, som bevirker, at der efter jul tilmeldes et hold til kortbanestævner. A holdet rykker i AA, hvilket er et rigtig flot resultat. Vores B-række hold, som primært er førsteårs piger, er sluttet midt i rækken, som også er et rigtig fint resultat. Også på U12 piger er der skabt et godt og udviklende træningsmiljø, som pigerne nyder.

U12 drengene har vi ligeledes haft et A hold samt et C-række hold. Drengene træner rigtig godt og har haft en rigtig fin progression på begge hold. A-holdet forbliver i A rækken, hvor imod C-holdet rykker op i B-rækken. Det er rigtig flot spillet drenge.

EndFragment

EndFragment

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor