FORMANDENS BERETNING


...VED DETTE ÅRS GENERALFORSAMLING

StartFragment

Så er endnu en sæson overstået. Endnu en sæson med masser af gode oplevelse, men også en sæson med store udfordringer.

Sæsonen var den første, hvor vi for alvor arbejdede med vores vision om at bringe HH tilbage på landkortet i forbindelse med udvikling af unge talenter og ikke mindst få disse tilbage i DHFs talentsystem. Dette lykkedes. Vi har i den forgangene sæson været repræsenteret af hele 4 spillere i årgang 2002 til DHF’s talenttræning, og dette er der ikke mange klubber i Danmark der kan præstere. Derudover ser det ud til at flugten af talenter væk fra HH også er stoppet, så vi betragter vores satsning som en succes.

Det lykkedes ligeledes i sæsonen at få både U14 piger, U16 piger og U18 piger i landets 1. division. Det er længe siden det er lykkedes klubben at have alle 3 årgange repræsenteret. Dette er også et sikkert tegn på at der er grøde i talentudviklingen og at spillerne bliver i HH og får deres udvikling her. U14 og U16 spillede sågar med til det jyske mesterskab, dog uden at vinde.esterskab, dog uden at vinde.

Derudover skal vi ikke glemme U16-2 og U18 drenge som kvalificerede sig til 2. division og begge hold spillede en flot sæson.

I denne elitesatsning er der dog også lidt malurt i bægeret. Vi var i opstarten af sæsonen nødt til at trække vores andet hold for seniorerne i 3. division. Vi havde simpelthen ikke spillere nok, og havde ingen målmand. Da vi ikke kunne løse dette på en permanent løsning, så vi ikke anden udvej end at træffe denne svære og hårde beslutning. Det betød at 2. holdet (som jo burde være reserver til 1. division) bestod af en stor del af vores tidligere 1. holdspillere i serie 1 uden mulighed for oprykning på trods af at de gik igennem sæsonen med en uhørt høj plus målscore og ikke mindst ubesejret.

Fra bestyrelsen skal der lyde en tak til de spillere der har kæmpet sæsonen igennem på trods af de trælse vilkår, og vi håber på at disse sammen med vores kommende senior i den nye sæson kan spille klubben op igen, så vi igen kan få et andet hold til at udvikle de mange unge mennesker der snart kommer op fra ungdomsafdelingen og ikke mindst de spillere der er i overskud på 1. divisionsholdet.

Vi har i den forgangene sæson også sagt goddag til et nyt hold, nemlig vores Unikids i Lykkeligaen. Dette har været en kæmpe succes. Der er samlet omkring 20 unge udviklingshæmmet til håndbold i Horsens. Det er fantastisk at se hvordan sammenhold, leg og vores alle elskede håndbold kan bringe glæde og motion ind vores nye medlemmer. Fra bestyrelsen skal der lyde en kæmpe tak til Inge Kruse og hendes fantastiske team af frivillige som gør dette muligt. I gør en forskel.

Sæsonen var den første efter at vi har fået samarbejdet med HH Elite er blevet formaliseret i en samarbejdsaftale, og det har forbedret dialogen og samarbejdet markant, så vi tror på en lys og god fremtid for samarbejdet imellem de to enheder. Tak til Jørgen Møller og den øvrige bestyrelse i HH Elite for samarbejdet.

Derudover har vi haft mange spændende aktiviteter i klubben hvor spillere og forældre har bakket solidt op og givet en ekstra hånd. Her kan fx nævnes:

  • I alt 22 hold (inkl. U6 og U8 hold i turnering)-

  • Beach Cup

  • Beach Tour

  • Håndboldskoler (efterårsferie og sommerferie)

  • Juleafslutning for børn- og ungdomsafdelingen

  • Afslutningsfest for hele klubben

  • Diverse stævner rundt om i landet

Uden alle Jer spillere, forældre og frivillige kunne alt dette ikke lade sig gøre så derfor skal der også lyde en kæmpe tak til Jer.

Uden det samarbejde vi har med kommunen og ikke mindst vores sponsorere kunne dette heller ikke lade sig gøre. Vi har endda i denne sæson været heldige/glade for at være begunstiget af en arv på kr. 50.000 som er givet til klubben af en af de trofaste støtter/fans vi har haft igennem de sidste mange år. Disse penge er blevet brugt til at skabe nogle endnu bedre rammer for klubbens unge til at udvikle sig på det fysiske område. Tak for støtten, og ære være dit minde.

Til slut vil jeg gerne takke mine kollegaer i bestyrelsen for et godt samarbejde. I gør virkelig en forskel. Uden Jer ville klubben ikke fungere.

Jeg vil nu trække mig tilbage og takke af efter 2 spændende og udfordrende sæsoner i Horsens HK som formand. Tak til alle for en god tid.

Med venlig hilsen Jan Vang Østergaard. Formand Horsens HK

EndFragment

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor