VI ER I TOPFORM

For Horsens Håndboldklub er visionen at komme tilbage på håndboldlandkortet i landets bedste rækker og vi er godt på vej.

Der er glæde i Horsens HK. Det er netop lykkedes os at få både U14, U16 og U18 pigerne repræsenteret i landets bedste række - 1. division.

U14 og U18 pigerne var forhåndsudtaget til 1. division af JHF og Seedningsudvalget, men U16 var seedet nr. 14 og skulle derfor ud og spille om en plads i 1. division. I weekenden skulle prøven stå mod Ikast og Mors. Efter en storsejr over Mors på 26-11 så var der lagt op til en vaskeægte finale mod Ikast, som havde vundet 27-13 over Mors. Det betød at Horsens kunne nøjes med uafgjort, men de evigt fightende Horsens U16 piger, ville ikke nøjes; de ville vinde og det gjorde de med 1 mål.

Begge kampe blev spillet i Ikast med en meget flot opbakning fra klubbens U18 og 1. divisions hold, familie og venner.

Også et stort skulderklap til U14 pigerne der sidste weekend vandt

Ribe Elite Cup over meget stærke hold, heriblandt Sønderris og Rødekro.

Vi går nu i træningslokalet igen og gør os klar til turneringen hvor mange nye spændende udfordringer venter os.

Ronni Boy, talentchef for ungdomsafdelingen i Horsens HK udtaler: ”Vi er meget glade i Horsens HK over at have alle 3 hold med i 1. division, og vi glæder os helt vildt til at komme i gang med turneringen. Rammerne er sat, der er tale om et godt og udviklende træningsmiljø.” Og han fortsætter: ”Der er et fantastisk stemning i klubben og med det helt unikke sammenhold og fællesskab, der er kendetegnende for Horsens HK, skal det nok lykkes at skabe resultater.”

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor