HORSENS HK FÅR SPONSORAT TIL 150.000,-

Horsens HK har indgået en sponsoraftale med firmaet sponsorsalg.dk Sponsoratet indbefatter en helt ny LED scoretavle til en værdi af kr. 150.000,- aftalen er gældende i 36 måneder med mulighed for forlængelse. Den nye tavle giver Horsens HK’s sponsorer endnu bedre muligheder for eksponering i forbindelse med træning og kampe i Dagnæs hallen.

Ejer Michael Lynge fra sponsor-salg siger om samarbejdet med Horsens HK; “Efter massiv interesse fra sportsklubber og sportshaller rundt i hele Danmark, er valget som én ud af fire samarbejdspartnere, faldet på Horsens HK. Horsens HK er en særdeles interessant håndboldklub, som på det sportslige ligger placeret lige under de bedste, der med opbakning fra det lokale erhvervsliv og indbyggere, ikke er langt fra at rykke op i det fineste selskab. Læg dertil at klubben har en stor breddeafdeling med tæt på 20 hold. Sponsor-salg arbejder i dag med flere af landets allerbedste håndboldklubber på Herre- og Dame-siden, og der er ingen tvivl om at Sponsor-salg ser et stort potentiale i netop Horsens HK."

Bestyrelsen for Horsens HK har besluttet at klubben, og ikke mindst Horsens skal tilbage på landkortet som håndbold by.

Klubben ønsker at vende tilbage til toppen af dansk håndbold, med en øget fokus på talentudvikling i ungdomsrækkerne.

Det kræver de bedste trænere, og ikke mindst et miljø hvor sammenhold er en vigtig faktor, og som favner både bredden og eliten i ungdomsarbejdet.

Aftalen med Sponsor-salg er endnu et skridt på vejen mod målsætningen, hvor vi kan tilbyde endnu bedre forhold for sponsorer i fremtiden.

Dette er en nødvendighed for at tiltrække nye sponsorer og yderligere kapital, der kan medvirke til at skabe et miljø og en ramme, der spiller Horsens håndboldklub tilbage på toppen. Den nye tavle vil blive monteret i Dagnæs hallen snarest muligt.