SAMMENHOLD OG KLUBBUILDING

31.01.2017

Bestyrelsen i Horsens HK arbejder fortsat med at systematisere indtryk, ideer og oplæg fra det store klubmøde omkring projektet Klubbuilding.

 

Det er en stor opgave at definere alle opgaver i klubben, men der arbejdes fortsat med dette og bestyrelsen forventer at indkalde til nyt klubmøde i marts måned.

 

Vi vil gerne slå et slag for at vi i Horsens HK får fremdyrket fællesskabsfølelsen og ikke mindst det at være en del af noget større.

Derfor vil vi bestyrelsens side opfordre til at man ved hjemmebanekampe, måske kommer et par timer før eller bliver et par timer efter sin egen kamp for at støtte de andre HH hold og på den måde medvirke til at være en del af et fællesskab.

 

Derudover vil vi opfordre vores spillere til at udvise fairplay overfor publikum og takke publikum for opbakningen, enten ved at give en hånd imod publikum, lave bølge eller noget helt andet.

På den måde kan i som spillere medvirke til at også publikum får en god oplevelse og måske bliver lidt længere i hallen, og i sidste ende vælger at støtte HH fremfor andre klubber i området.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

May 13, 2020

April 8, 2020

March 10, 2020

November 9, 2019

Please reload

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor