STÆRKT FIRKLØVER I HORSENS HK

Cafeteriet i Dagnæs hallen var fyldt til bristpunktet her til aften da bestyrelsen kunne præsentere strategien og det nye trænerteam for sæsonen 2017/2018 for ungdomsårgangene på pigesiden.

Som et led i Horsens HK’s vision Horsens håndbold skal tilbage på håndboldlandkortet i landets bedste rækker, var det ikke uden en vis stolthed at Michael Brock ansvarlig for ungdoms og eliteudvalget kunne præsentere et trænerteam med kæmpe stor erfaring for sæsonen 2017/2018.

Det nye trænerteam består af: Erik Knudsen som cheftræner på U14. Erik er Idag træner for HH’s U16 piger i anden division og er en rigtig klubmand med en lang trænererfaring.

Lars Høegh vil blive cheftræner for U16 pigerne. Lars er en gammel kending i klubben og har en årelang erfaring med talentudvikling både som kredstræner i JHF og igennem trænergerning i flere topklubber.

Sidste mand på skansen vil blive Benny Brandt som cheftræner for U18 pigerne. Benny er også en kendt person i HH. Han har en årelang erfaring der bl.a. Indebærer mere end 24 år med talentudvikling og ikke mindst tidligere 14 år som talentchef i Horsens. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

De 3 vil blive flankeret af Wivi Axelbo som allerede er kendt som fysisk træner i både HH og i.f.b.m. Kredstræning i JHF.

Med dette trænersetup er bestyrelsen overbevist om at Horsens HK er på vej tilbage på landkortet.