top of page

HORSENS HK I TOPFORM

For Horsens Håndboldklub er visionen at komme tilbage på håndboldlandkortet i landets bedste rækker og man er godt på vej.

 

I 2017 tiltrådte en ny bestyrelse i klubben, og siden er der blevet arbejdet med at tegne en ny profil, og ikke mindst en ny retning for Horsens HK. Horsens HK kan derfor allerede nu med stolthed præsentere et nyt, fagligt meget kompetent og stærkt set up i de ældste ungdomsrækker, nemlig U16 og U18 piger. 

 

Til den kommende sæson 18/19 er Ronni Boy ansat som talentchef og U18 pigetræner. Ronni Boy, der tidligere har været ansat i blandt andre Skanderborg Håndbold, Randers HK, Tarm Foersom, har stor erfaring som ungdomstræner. Han har udviklet mange talenter og har en del danske ungdomsmesterskaber på sit CV.

Som assistent på U18 piger er Peter Krohn Andersen ansat. Peters passion er målvogtertræningen, som han mestrer til UG, og han skal derfor også - ud over assistentjobbet - varetage opgaven som målvogtertræner på U16 og U18, ligesom han vil stå i spidsen for en målvogter camp i klubben.

 

På U16 årgangen har klubben forlænget med Lars Høegh Jensen, der også er træner for U16 pigerne i indeværende sæson. Pigerne har netop slået Esbjerg ud af elitecuppen med en overbevisende sejr på 27-17 og nu venter kvartfinalen.

Michael Brock, der står i spidsen for klubbens ungdoms- og eliteudvalg udtaler: ”Med denne satsning er det klubbens helt klare mål at skabe rammerne for et godt og udviklende træningsmiljø”, og han slutter:

”Det er derfor også med stor glæde at vi kan konstatere at egne spillere, der tidligere har forladt klubben igen kigger mod Horsens og begynder at søge hjem”

Ronni Boy2.jpg
Peter Andersen2.jpg
IMG_2498_edited.jpg
bottom of page