HJÆLP OS MED AT SKAFFE EN SPONSOR
....OG FÅ PENGE I HOLDKASSEN

I Horsens HK er vi 100% afhængige af sponsorindtægter, eller samarbejdspartnere som vi allerhelst vil kalde det. Og vi er naturligvis dybt afhængige af input og engagement blandt medlemmer og forældre til det store arbejde med at skaffe kontakter.


Vi er i bestyrelsen beviste om at man som forælder har fokus på at styrke sine børn og børns hold i jagten på sponsorer, hvilket vi naturligvis har respekt for.
Det er dog vigtigt at man i arbejdet med at skaffe samarbejdspartnere til klubben husker på vigtigheden af at klubben skal have nogle indtægter, både i forhold til turneringsgebyrer, dommere til kampe, tøj til spillerne, trænerudvikling, frivillig engagement o.s.v.


Vi har derfor valgt at lave en fordelingsnøgle i forhold til sponsorater, såfremt du som forælder eller medlem medvirker til at skaffe en partner.


Indtægten vil blive fratrukket eventuelle trykudgifter o.s.v. Overskuddet fordeles med 60% til klubben og 40% til holdet.

Som medlem eller forælder kan du sælge nedenstående pakker uden forudgående aftale med sponsorudvalget:

Hjertesponsor bronze, sølv eller guld

Hjertesponsorat er primært til private eller små enkeltmandsvirksomheder, der gerne vil give et lille beløb.

Der opsættes et lille navneskilt (ca. 8x15 cm) på vores hjertesponsor tavle i Dagnæshallen, der er vores hjemmebane. Du kan selv bestemme hvad der skal stå på navneskiltet.

Derudover vil dit navn komme på sponsorlisten på vores hjemmeside. Dit navn vil være på tavlen og listen i minimum 12 måneder.

 

Bronze kr. 1.000,-
Sølv kr. 1.500,-
Guld kr. 2.000,-


Hjemmesidesponsor

Som hjemmeside sponsor får du dit logo på forsiden af horsenhk.dk og naturligvis en profilside under vores sponsorside, derudover offentliggør vi det naturligvis også på de sociale medier.

 

Sponsoratet gælder for 1 sæson og koster kr. 1.250,-

Såfremt du har en potentiel sponsor til andre pakker end ovenstående bedes dette koordineret med Jan Vang Østergaard der er sponsoransvarlig i klubben.

Støt vores sponsorer de støtter os

SPORTMASTER_Logo_4f_02-2
Insero
EY
Hovedsponsor (2)
MJ Foto
Hummel
Rema 1000 Hedensted
AAO Steel
Mølbjerg_Sko
HK Olie
MJ Foto
Arkil logo
Hummel
Bygma
Sponsorplads
sponsor_salg_logo
Sydbank er endnu en god sponsor